Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Fazlaca Kenan Engin'i ziyaret etti

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimler sonucu göreve başlayan Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i makamında ziyaret ederek tebrik etti ve güncel konular üzerine istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 10:34
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Fazlaca Kenan Engin'i ziyaret etti

Yalova Kent Konseyi, geçtiğimiz günlerde seçime gitti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen seçimden İş İnsanı Kenan Engin galip çıktı ve Yalova Kent Konseyi’nin yeni başkanı olarak seçildi. Daha sonrasında çok sayıda kişi Engin’i tebrik etmek üzere ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda son olarak Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Kenan Engin’e ziyarette bulundu. Burada gerçekleşen görüşmede Başkan Fazlaca ve Kenan Engin, Yalova’nın sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi üzerine kapsamlı bir istişare gerçekleştirdiler. 
İş birliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını belirttiler
Kentin ihtiyaçları, mevcut projeler ve gelecekteki hedefler üzerine fikir alışverişinde bulunan iki başkan, iş birliğinin önemine vurgu yaptılar. Yapılan görüşmeler sonucunda her iki taraf da Yalova’nın kalkınması için ortak projelerde iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Ziyaret, görüşmenin anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son bulurken, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, misafirperverliği ve hoş sohbeti adına Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’e teşekkürlerini iletti. Başkan Engin de nazik ziyareti ve tebrikleri için Fazlaca’ya teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.