Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Doğan Çitil, İzmit'te Kent Lokantası açılışına katıldı

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Lokantası'nın açılışına katılan Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le de görüşerek kendisini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 06:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 15:53
Kaynak: YALOVA HAYAT
Başkan Doğan Çitil, İzmit'te Kent Lokantası açılışına katıldı

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katılımıyla İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Lokantası'nın açılışına katıldı. Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı yemek hizmeti sunmak amacıyla açılan Kent Lokantası büyük ilgi gördü.

Açılış töreninde yer alan Doğan Çitil, Kent Lokantaları'nın birçok CHP'li belediye tarafından hayata geçirilmeye başlandığını ifade ederek, bu girişimlerin sadece yemek sunmakla kalmayıp dayanışma ve umut ışığı olduğunu vurguladı. Çitil, "Kent Lokantaları, ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşlarımız için büyük bir destek sağlıyor. Bu sofralarda sadece yemek değil, umudu da paylaşıyoruz," dedi.
Çitil ayrıca İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i başarılı projeleri nedeniyle tebrik ederek kentte gerçekleştirilen sosyal belediyecilik çalışmaları üzerine istişarelerde bulundu.
Açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Kent Lokantaları'nın sosyal dayanışmayı güçlendiren önemli projelerden biri olduğunu belirterek, bu tür çalışmaların yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.