Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Adil Yele Sena Dent’in açılışına katıldı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Sena Dent’in açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesini, hayırlı olsun dileklerini ileterek Başkan Yele kesti.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 16:12
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Başkan Adil Yele Sena Dent’in açılışına katıldı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, yeni açılan işletmelerin sahiplerinin mutlu günlerinde onların yanında olmaya özen gösteriyor. Sağlık sektöründe hizmet vermeye başlayacak olan Sena Dent’in açılış töreni dikkat çekti. Açılışa katılan isimler arasında Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de yer aldı.

Açılış töreni, işletme sahipleri ve diğer davetliler arasında hoş bir ortamla gerçekleşti. Açılış kurdelesini; Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele mekan sahipleriyle birlikte kesti. Davetliler, mekan sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletirken, mekan sahipleri de davetlilere gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.

Başkan Adil Yele açılışta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çiftlikköy’ümüzde sağlık sektörüne değer katacak yeni bir işletmenin açılışını gerçekleştirdim. Sena Dent’e başarılı bir hizmet dönemi diliyorum” açıklamasında bulundu.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.