Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim ve Yalova İl Sağlık Müdürü minikleri ziyaret etti

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç Hastane bünyesinde hizmet veren kreşi ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başhekim ve Yalova İl Sağlık Müdürü minikleri ziyaret etti

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, hastane bünyesinde hizmet veren kreşi ziyaret etti. Ziyaret sırasında, kreşin çocuklara sağladığı hizmetler ve eğitim programları hakkında Kreş Müdürü Osman Yüknü'den detaylıca bilgi alan yöneticiler sonrasında ise mevcut durumu ve eğitim içeriği hakkında sohbet gerçekleştirdi. Burada miniklerle sohbet eden yetkililer kreşin, çalışanların çocuklarının güvenli bir ortamda bakımının sağlanmasının yanı sıra, sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkıda bulunduğu ifade etti.

Ziyaret, çocuklarla birlikte yapılan çeşitli etkinliklerle devam etti. Karakuş ve Ergenç çocuklarla birer birer tanıştı ve etkinliklerine katılarak, miniklerin kreş hakkındaki düşüncelerini dinledi. Kreşte olmaktan mutluluk duyduklarını belirten minikler, arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamaya ve resim çizmeye devam etti. Miniklerin çizdikleri resimleri, yetkililere gösterdiği anlar ise renkli görüntülere sahne oldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.