Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağlarbaşı Mahallesi’ne dip köşe temizlik çalışması

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezi ve günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra mahallelerde gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 01:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 01:45
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Bağlarbaşı Mahallesi’ne dip köşe temizlik çalışması

Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor. Sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla birlikte çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanında belirlenen mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapılıyor.


Bağlarbaşı Mahallesi’ne kapsamlı temizlik
Bağlarbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Yalova Belediyesi yetkilileri, “Gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları sebebiyle mahallede yaptığımız temizlik çalışmalarını sıklaştırdık. Belediyemizin bütün birimleri gibi bizler de hummalı bir şekilde çalışarak, yaz-kış ayrımı yapmadan şehrimizi köşe bucak temizlemek için yoğun çaba gösteriyoruz. Halkımızın, çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. Rutin olarak yaptığımız çalışmaların yanında detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de dezenfekte ediyor, yabani otlarında biçilmesini sağlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.