Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayna Grubu, Yalova Kivi Festivali’nde unutulmaz bir gece yaşattı

Yalova Kivi Festivali, müzik dünyasının sevilen grubu Ayna'nın sahne performansıyla unutulmaz bir sanat şölenine dönüştü

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 16:10
Kaynak: YALOVA HAYAT
Ayna Grubu, Yalova Kivi Festivali’nde unutulmaz bir gece yaşattı

Festivalin ilk gününde Yalovalı ses sanatçısı Bayram Ali Ugip'in sahne almasıyla başlayan etkinlik, müzikseverlerin büyük ilgisini çekti. Şarkılarıyla izleyicileri coşturan Ugip, Subaşı beldesine gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Ardından sahneye çıkan Ayna Grubu, dinleyicilere hafızalardan silinmeyecek bir konser deneyimi sundu. "Yeniden de Sevebiliriz," "Gelincik" ve "Ölünce Sevemezsem Seni" gibi klasikleşmiş parçalarını seslendiren grup, seyircilerin büyük alkışları eşliğinde performansını sergiledi. Gördüğü yoğun ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen grup, konser boyunca hayranlarıyla birlikte coşkulu anlar yaşadı.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, gece sonunda sahneye çıkarak Ayna Grubu'nun solisti Erhan Güleryüz'e festivale kattıkları renk ve vatandaşlara yaşattıkları müzik ziyafeti için teşekkür etti. Güleryüz’e bir plaket sunan Canbay, festivale yaptıkları katkıdan dolayı gruba şükranlarını iletti.

Yalova Kivi Festivali, düzenlenen konserlerle sanatseverlerin yoğun ilgisini çekerken, müzik dolu bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.