Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşure gününde mahkumlar unutulmadı

Yalova A3 Tipi Kapalı Cezaevi'ni ziyaret eden Yalova Kızılay Şubesi Başkanı Selvet Duman ve yönetim kurulu üyeleri mahkumlara dağıtılmak üzere aşure bıraktılar.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 01:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 01:46
Kaynak: YALOVA HAYAT
Aşure gününde mahkumlar unutulmadı

Yalova Kızılay Şubesi Başkanı Selvet Duman ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova A3 Tipi Kapalı Cezaevi'ni ziyaret ederek mahkumlara dağıtılmak üzere aşure bıraktılar. Ziyarette Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Duman, cezaevi müdürü ile ortak yapılabilecek projeler konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

Kızılay Yalova Şubesi Başkanı Selvet Duman, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Muharrem ayı ve bu ay içerisinde yer alan Aşure Günü, birlik ve beraberliği simgelemektedir. Bu nedenle cezaevini ziyaret ederek mahkumlara aşure bırakmak istedik. Amacımız, bu mübarek günlerin ruhunu ve anlamını herkesle paylaşmak" dedi.

Ziyaret, Kızılay Yalova Şubesi’nin gönüllere girmeye devam ettiğini ve toplumun her kesimine ulaşarak yardım faaliyetlerini sürdürdüğünü bir kez daha gösterdi. Cezaevi müdürü Hülya Ayar ile yapılan görüşmede, ortak projeler ve mahkumların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar ele alındı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.