Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da sokak hayvanları için kermes düzenlenecek

Yalova’nın Armutlu ilçesinde, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sokak hayvanlarına destek amaçlı kermes düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 01:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 15:29
Kaynak: Murat Can Aytemur
Armutlu’da sokak hayvanları için kermes düzenlenecek

Armutlu Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında sokak hayvanlarına destek vermek amacıyla bir kermes düzenleyeceğini duyurdu. Hayvanların ihtiyaçlarına dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için önemli bir fırsat sunan bu anlamlı etkinlik sayesinde, yaşamlarını sokakta sürdüren canlarımıza karşı halk gözünde farkındalık yaratılmış olacak.

Kermeste satılmak üzere çeşitli ürünler yer alacak ve bu sayede yaşamlarını sokakta sürdüren hayvanlara yardım edilmesi için gelir elde edilecek. Elde edilen gelir, sokak hayvanlarının bakımı ve tedavisi adına önemli bir fırsat yaratacak.

Yaşamlarını sokakta sürdüren hayvanlara karşı duyarlılığı artıracak olan bu anlamlı etkinlik aynı zamanda da toplumu bir araya getirerek dayanışma ruhunu pekiştirecek.

‘’Tüm halkımız davetlidir’’

Armutlu Belediyesi tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sokak hayvanlarımıza destek amaçlı düzenleyeceğimiz kermes etkinliğimize tüm ilçe halkımız davetlidir.’’ Kermes, 4 Ekim Cuma günü, saat 14.00’da, Armutlu İskele Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.