Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden gazilere ziyaret

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ve ekibi, Kıbrıs gazileri Aziz Gündoğdu, Hüseyin Demirbaş ve Yahya Gürses’i evlerinde ziyaret ederek onlara hediyeler takdim etti

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2023 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2023 09:49
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden gazilere ziyaret

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Yalova’da yaşayan gazilere evlerinde bir ziyaret gerçekleştirdi. Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi personeli, Kıbrıs gazileri Aziz Gündoğdu, Hüseyin Demirbaş ve Yahya Gürses’i evlerinde ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler sundu. Ziyarette, gazilerin sağlık, sosyal ve ekonomik durumları hakkında bilgi alındı.

Gazilerin devletin ve milletin gözünde çok değerli olduğunu belirten İl Müdürü Arif Laçin, “Gazilerimiz, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan kahramanlarımızdır. Onlara ne yapsak azdır. Biz de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, gazilerimizin her zaman yanındayız. Gazilerimizin sağlık, sosyal ve ekonomik durumlarını takip ediyoruz. Gazilerimizin sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyoruz. Gazilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz” dedi.

Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen gaziler, “Bizler, vatanımız ve milletimiz için canımızı vermeye hazırız. Devletimiz ve milletimiz de bize sahip çıkıyor. Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ve ekibi, bizi evimizde ziyaret ederek onurlandırdılar. Bize hediyeler verdiler. Bize değer verdiklerini hissettirdiler. Biz de kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” diye konuştular.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.