Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD Yalova Müdürü Erdoğan ziyaretçilerini ağırlıyor

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) atanan Cem Erdoğan ziyaretçilerini makamında ağırlamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 03:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 03:11
Kaynak: Murat Can Aytemur
AFAD Yalova Müdürü Erdoğan ziyaretçilerini ağırlıyor

Göreve geldiği günden bu yana kısa zamanda çok sayıda ziyaretçisini makamında ağırlayarak misafir eden AFAD Yalova İl Müdürü Cem Erdoğan’a gerçekleştirilen ziyaretler hız kesmeden devam ediyor.

Müdür Cem Erdoğan, ziyaretçilerini makamında ağırlayarak hayırlı olsun dileklerini kabul ediyor, onların taleplerini dinliyor ve sorularını yanıtlıyor. Gerçekleştirilen ziyaretler aynı zamanda da AFAD'ın bölgedeki çalışmaları hakkında bilgi alışverişi ve iş birliği fırsatlarına zemin hazırlıyor.

Gerçekleşen ziyaretler kapsamında AFAD Yalova İl Müdürü Cem Erdoğan son olarak; AKDF Başkanı Adem Demirel, Yalova K-77 Arama Kurtarma Derneği Başkanı Hüseyin Uygun, SES Arama Kurtarma Derneği Başkanı Ayetullah Alagan ve dernek üyelerini makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyaretler toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile beraber sona ererken, Erdoğan ziyaretçilerine teşekkürlerini iletti.

AFAD Yalova İl Müdürü Cem Erdoğan'ın ziyaretçileriyle olan etkileşimi afet ve acil durum yönetimi konusunda Yalova’da daha etkin ve koordineli bir çalışmanın önünü açıyor. Bu yaklaşım, afetlere karşı daha hazırlıklı bir toplumun oluşturulmasına da olanak tanıyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.