Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD Yalova gençlere stres yönetimi eğitimi verdi

Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), il genelinde vermiş olduğu eğitimlere üniversite öğrencileri ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2024 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2024 03:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
AFAD Yalova gençlere stres yönetimi eğitimi verdi

AFAD Yalova eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Yalova’da faaliyet gösteren çok sayıda işyerine, kurum ve kuruluşa düzenli olarak çeşitli konularda eğitimler vererek farkındalık yaratılmasına katkı sağlayan AFAD Yalova, son olarak Yalova Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Burada Yalova Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü öğrencilerine yönelik 'Stres ve Stres Yönetimi Eğitimi' veren ekipler, yaptığı sunumlar ve uygulamalar sayesinde öğrencilerin stres yönetimi konusunda bilgi sahibi olmasını sağladı. Öğrenciler bu sayede pratik beceriler edinerek, farkındalık kazandı. Stresin doğası, etkileri ve etkili stres yönetimi teknikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olan öğrenciler, AFAD Yalova yetkililerine verilen eğitimler için teşekkürlerini iletti.

AFAD Yalova yetkilileri gerçekleştirilen eğitim sonrasında bir paylaşımda bulundu ve ‘’ Yalova Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü öğrencilerine yönelik 'Stres ve Stres Yönetimi Eğitimi' verilmiştir. Öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verdi. Yetkililer aynı zamanda da il genelinde aralıksız olarak devam eden çalışmaların, sürdürüleceğinin bilgisini verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.