Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD Yalova eğitimlere devam dedi

Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), vermiş olduğu eğitimlere Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 02:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 02:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
AFAD Yalova eğitimlere devam dedi

AFAD Yalova, afetlere karşı hazırlık amacıyla düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Gerçekleştirdiği eğitimler sayesinde çok sayıda vatandaşa afet farkındalığı kazandıran AFAD Yalova bu kapsamda son olarak, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerine yönelik bir eğitim programı düzenledi.

Afet farkındalık eğitim programında, afet ve acil durum senaryolarına karşı nasıl hazırlıklı olunması gerektiği konuları detaylıca ele alındı. AFAD eğitmenleri tarafından verilen bu eğitim ile kurum personelleri olası afet senaryolarına karşı farkındalık kazandı.

FARKINDALIK KAZANDILAR

Katılımcılara afet öncesinde, anında ve sonrasında yapılması gerekenler, ilk yardım teknikleri ve acil durum planlaması konularında bilgi ve beceri kazandıran bu eğitimler, personellerin yönelttiği soruların cevaplanması ile birlikte, pekiştirilerek devam etti.

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri, eğitimler sonrasında afetlere karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olma yolunda önemli adımlar attıklarını belirttiler. AFAD yetkilileri ise, benzer eğitimlerin devam edeceğini ve il genelinde afet bilincinin artırılmasına yönelik çalışmaların süreceğini vurguladılar.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.