Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD Yalova’dan YAÜ öğrencilerine kapsamlı eğitim

Yalova Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Yalova Üniversitesi Arama Kurtarma ve İtfaiyecilik Kulübü (AKİK) öğrencilerine yönelik ''Doğada Arama Kurtarma Eğitimi'' gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 01:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 01:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
AFAD Yalova’dan YAÜ öğrencilerine kapsamlı eğitim

AFAD Yalova, il genelinde gerçekleştirdiği eğitimlere hız kesmeden devam ediyor. Yalova genelinde kurum ve kuruluşlara yönelik gerçekleştirilen eğitimler sayesinde çok sayıda vatandaşa; doğada hayatta kalma, deprem tatbikatı ve pek çok çeşitli konuda farkındalık kazandırıyor. Afetlere karşı bilinçli olmanın önemini vurgulayan ekipler bu kapsamda son olarak, Yalova Üniversitesi Arama Kurtarma ve İtfaiyecilik Kulübü (AKİK) öğrencilerine yönelik ''Doğada Arama Kurtarma Eğitimi'' gerçekleştirdi. Öğrenciler hem öğrendi hem de doğada temiz havanın tadını çıkarttı.

Gerçekleştirilen teorik ve uygulamalı eğitimler sayesinde öğrenciler, doğada hayatta kalmaya yönelik önemli konularda bilgi sahibi oldu ve farkındalık kazandı. Eğitim ile beraber aynı zamanda da kafalarında merak ettikleri soruları ekiplere yönelterek cevap bulma şansı yakalayan öğrenciler, verimli geçen eğitim sonrasında AFAD Yalova ekiplerine teşekkür etti, AFAD Yalova ekipleri ise öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, afetsiz günler diledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.