Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adım Adım Yalova ekibi Yalova Valisi Hülya Kaya İle Teşvikiye'de ! Vali Hülya Kaya ve Gökşen Tutuk'un Teşvikiye Çıkarması

Yalova'nın tüm güzelliklerini tanıtmak için yola çıkan Adım Adım Yalova ekibi, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile unutulmaz bir gezintiye çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2023 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Adım Adım Yalova ekibi Yalova Valisi Hülya Kaya İle Teşvikiye'de ! Vali Hülya Kaya ve Gökşen Tutuk'un Teşvikiye Çıkarması

Gezinin ilk durağı Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesine bağlı dipsiz göl oldu. Adım Adım Yalova  programını yapan ve sunan Yalova  Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un eşi ve Vali Dr Hülya Kaya ve gölün etrafında adım adım gezerek eşsiz manzarayı yakından inceledi ve doğanın gölgesinde keyifli bir mola verdi.

Ardından programın devamında Adım Adım Yalova ekibiyle su sesleri eşliğinde Teşvikiye'nin eşsiz güzelliğini keşfeden Vali Hülya Kaya, şelalelerin coşkusunu doyasıya yaşadı ve etkileyici manzarayı takipçileriyle paylaştı.

Vali Dr. Hülya Kaya, gezinin ardından yaptığı açıklamada, Yalova'nın doğal ve turistik değerlerini tanıtmak adına adım adım Yalova ekibiyle böyle bir gezintiye katıldığından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Yalova'nın doğal güzelliklerinin daha geniş kitlelere tanıtılması için çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.
Teşvikiye dipsiz göl ve çifte şelale gezisi düzenleyen Adım Adım Yalova ekibi ise doğanın büyüsüne tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bu doğa harikalarını ziyaret eden herkesin unutulmaz bir deneyim yaşayacağını belirttiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.