Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ADEM kursiyerlerine ‘Aile İçi İletişim ve Problem Çözme’ eğitimi

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerine yönelik ‘Aile İçi İletişimin Temel Unsurları ve Problem Çözme Becerisinin Kazanılması’ konularında eğitim verdi

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 12:37
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
ADEM kursiyerlerine ‘Aile İçi İletişim ve Problem Çözme’ eğitimi

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü eğitimlerini sürdürüyor. Bu çerçevede ADEM kursiyerlerine yönelik bir eğitim gerçekleştirildi. Sosyal Hizmet Uzmanı Selva Şengül’ün konuşmacı olduğu eğitim yoğun bir katılıma sahne oldu. Aile içi iletişimin önemi, iletişim tarzları, duygusal ihtiyaçlar, çatışma çözme yöntemleri ve empati becerileri gibi konularının işlendiği eğitimde, kursiyerlere psikolojik ilkeler ve yöntemler sunularak, aile içi ilişkilerin kalitesini artırmak ve aile üyelerinin mutluluğunu desteklemek için neler yapabilecekleri anlatıldı.

Aile içi iletişimin, aile üyelerinin birbirlerini anlamaları ve duygusal bağlarını güçlendirmeleri için çok önemli olduğunu belirten Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin ise, “Aile, insan hayatında en temel birimdir. Sağlıklı aile ilişkileri, bireylerin mutluluğu ve psikolojik iyilik hali üzerinde derin etkilere sahiptir. Bu nedenle, aile içi iletişimi geliştirmek için psikolojik kavram ve yöntemleri bilmek ve uygulamak çok önemlidir. Bu eğitim, kursiyerlerimize bu konuda önemli bilgiler ve beceriler kazandırdı. Eğitimi veren Sosyal Hizmet Uzmanı Selva Şengül’e ve eğitime katılan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.