Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acarspor yönetiminden vefa örneği

Yalova’nın köklü amatör spor kulüplerinden Acarspor’un yönetim kurulu üyeleri, Acarspor’un kurucularından ve eski futbolcularından olan Çetin Zenginler’i hasta yatağında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 01:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 01:20
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Acarspor yönetiminden vefa örneği

Acarspor Kulübü Başkanı Ömür Bayar, önceki başkanlardan Mehmet Ali Uzman, Basın Sözcüsü Ali Rıza Üstün, Selahattin Yıldız, Antrenör İsmail Şengelen ve geçmiş yıllarda görev yapan Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Bıyıklı, hastanede tedavisi bittikten sonra evinde yatarak tedavi gören Acarspor’un kurucularından Çetin Zenginler’i hasta yatağında ziyaret etti.

“İnşallah Türkiye Şampiyonluğu kupasıyla kendisini ziyaret edeceğiz”

Ziyarette 2023-2024 sezonunda U18 ve U17 kategorilerinde kazanılan şampiyonluk kupalarını Çetin Zenginler’e hediye eden Başkan Ömür Bayar, “Çetin amcamız Acarspor’umuzun temel taşlarındandır. Bizlerin bugünlere gelmesinde büyük emek sarf etmiştir. Kulübümüzün her başarısında emeği vardır. Yolumuza devam ettiğimiz U17 Türkiye Şampiyonası’nda da ikinci tura kaldığımızın müjdesini verdik. İnşallah Türkiye Şampiyonluğu kupasıyla kendisini ziyaret edeceğiz” dedi.

“Camiamıza sahip çıkmak borcumuzdur”

Acarspor’da futbol oynamış, camianın havasını solumuş ve bu kulüp sayesinde futbolda bir yerlere gelmiş yücelerce gencin ve büyüklerin olduğunu kaydeden önceki dönem Acarspor Başkanlarından Mehmet Ali Uzman ise, “Bu gençlerin geçmişlerine inmesi, düşünceleriyle yetiştiği camialarını, onların bu günlere gelmesinde emek sarf eden yönetici büyüklerini unutmaması gerekiyor. Onlara sahip çıkmaları, örf ve adetlerimizden biri olsa da eğer bu camiada yetiştiysek birbirimize, camiamıza sahip çıkmak borcumuzdur. Bayrağı bizlerden teslim alacak gençlerin, Acarspor için hep beraber diyerek üyeliklerini yenilemelerini ve üye olmalarını diliyorum.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.