Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD'li Yazar Najla Tammy Kepler, Yalova’da okurlarıyla buluştu

"Teksas'tan Hakikate Yolculuk" kitabının yazarı Najla Tammy Kepler, Çiftlikköy Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesinde, okurlarıyla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 17:18
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
ABD'li Yazar Najla Tammy Kepler, Yalova’da okurlarıyla buluştu

1991'de üniversite öğrencisiyken Müslüman olan ve çocuklarının İslam kültürüyle yetişmesi için Türkiye'ye yerleşen ABD'li yazar Najla Tammy Kepler, Yalova İlim Yayma Cemiyeti’nin organizasyonuyla Yalova’ya geldi. Çiftlikköy Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle söyleşi ve imza günü etkinliği için bir araya gelen Najla Tammy Kepler, Müslüman olma sürecini ve Müslüman olduktan sonra değişen hayat yolculuğunu sevenleriyle paylaştı. 2017 yılında kaleme aldığı "Teksas'tan Hakikate Yolculuk" kitabını imzalayan Yazar Kepler, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Söyleşiye Yalova İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Süleyman Çelebi ve Çiftlikköy Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Metin Bedir başta olmak üzere öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Söyleşinin ardından Najla Tammy Kepler’e Süleyman Çelebi tarafından plaket takdim edildi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.