Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“100. Yılda 100 Şenlik” Programı yoğun ilgi gördü

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetlerinin, Vakıf Katılım Bankası sponsorluğunda tüm Türkiye’de yaptığı “100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz” etkinliği Yalova İl Müftülüğü’nce 06.08.2024 Salı günü saat 14.00 de Raif DİNÇKÖK Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 07:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 07:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
“100. Yılda 100 Şenlik” Programı yoğun ilgi gördü

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri'nin, Vakıf Katılım Bankası sponsorluğunda düzenlediği “100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz” etkinliği, Yalova’da yoğun ilgiyle karşılandı. Etkinlik, 6 Ağustos 2024 tarihinde saat 14.00'te Raif Dinçkök Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa Yalova İl Müftülüğü ev sahipliği yaptı. Çocuklar ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen şenlik, çeşitli eğlenceli etkinlikler ve aktivitelerle dolu dolu geçti. Programa katılan isimler arasında; Yalova Vali Vekili Cemil Aksak, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ile 1000’i aşkın öğrenci ve velileri yer aldı.

Yeşil Camii Kur’an Kursu öğrencisi tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ün selamlama ve açılış konuşmasının ardından sinevizyon gösterimiyle devam etti. TRT Çocuk Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibinin muhteşem sunumlarıyla camileri dolduran çocukların coşkuları ve eğlenceleri doruğa çıktı. Hüseyin Goncagül ve ekibine hediye takdimiyle program sona erdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.