Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1. Can Özüm Sağlık Festivali 11 Ekim’de başlıyor

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan 1. Can Özüm Sağlık Festivali’nin resmi açılışı 11 Ekim Cuma günü 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. Festival 12-13 Ekim tarihlerinde çeşitli etkinliklerle devam edecek..

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 02:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 22:58
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
1. Can Özüm Sağlık Festivali 11 Ekim’de başlıyor

Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER) Başkanı Nurcan Bayar ve dernek üyeleri, Vali Dr. Hülya Kaya'yı ziyaret etti. Ziyarette 1. Can Özüm Sağlık Festivali hakkında bilgilendirmede bulunuldu. 
Ziyaretin kendileri için son derece verimli geçtiğini belirten Birlikte Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Bayar, ziyaret ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, şunları söyledi: “Yalova Valimiz Dr. Hülya Kaya'yı makamında ziyaret ettik. Dernek çalışmalarımızı ve projelerimizi Valimiz ile paylaşmış bulunmaktayız. Birlikte Kanserle Mücadele Derneği'ni temsilen ziyaret ettiğimiz valimize, konumuza duyarlılığı ve misafirperverliği için teşekkürlerimizi arz ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

Meme kanserinden korunma ve tarama programları yapılacak 

10-13 Ekim tarihleri arasında bu yıl ilki yapılacak olan Can Özüm Sağlık Festivali’nin gerçekleştirilmesinde öncü olacaklarını hatırlatan Bayar, “Yalova’daki kurum ve kuruluşların da destek vereceği festival 10 Ekim Perşembe gününden itibaren Yalova Üniversitesi kampüsünde başlayacak. Festivalin resmi açılışı 11 Ekim Cuma günü saat 14:00’te 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda olacak. Festivalin devamı olan 12-13 Ekim tarihlerinde ise saat 11:00’den itibaren meme kanserinden korunma ve tarama programları, çeşitli sanat, spor atölyeleri, folklor gösterileri düzenlenecek ve festival kapanış konseri ile sona erecek” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.