Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar’dan İl Özel İdaresi’ne teşekkür

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar İl Özel İdaresi ve Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak ortaklaşa yapılan çalışmalar ve çiftçilere sağlanan destekler hakkında İl Genel Meclisi üyelerini bilgilendirdi

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2023 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 13:32
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar’dan İl Özel İdaresi’ne teşekkür

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiftçilere yönelik fidan dağıtımları ve destekleme çalışmalarını sürdürüyor. 2023 yılında çok sayıda fide kurulan bu ortaklıkla çiftçilere dağıtılarak ilde tarımsal üretim desteklendi. Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar ise Yalova İl Genel Meclisi aralık ayı olağan toplantısına katılarak, bu çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirildi. Toplantıda Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, İl Özel İdaresi ile birlikte yapılan çalışmalar ve çiftçilere sağlanan destekler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Parıldar, “İl Özel İdaresi ile iş birliği içinde çalışarak çiftçilerimize fidan ve desteklemeler sağladık. Ayrıca çiftçilerimize gerekli ekipmanları, gübreleri ve ilaçları da sağladık” dedi.
Parıldar, 2024 yılında da çiftçilere yönelik desteklemelerin artarak devam edeceğini ifade etti. Parıldar, “Çiftçilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak onlara daha fazla yardım edeceğiz. Çiftçilerimizin tarım sektöründe başarılı olmasını sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ise ilin tarımsal ve hayvansal üretimine destek vermeyi sürdüreceklerinin altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.