Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Subaşı kışa hazırlanıyor

Subaşı Belediyesi kış aylarına girilmeden önce beldede tüm yolların bakım onarımlarını yaparak olumsuzlukların önüne geçiyor

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 02:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 02:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Subaşı kışa hazırlanıyor

Subaşı Belediyesi, kış aylarına yaklaşılması nedeniyle beldede bakım onarım ve yol yapım çalışmalarına hız verdi. Belediye, özellikle kış aylarında yol çalışmalarının yapılamaması nedeniyle beldedeki mahallelerde parke taş yolları bakımdan geçiriyor. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldenin yollarını kış aylarına kadar sorunsuz hale getireceklerini söyledi. Canbay, yaptığı açıklamada, “Kilit parke taş uygulamalarını yapıyor, onarım gereken yerleri yeniliyoruz. Böylece vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırıyor, kış aylarında yaşanabilecek sorunları önlüyoruz. Ayrıca sokak hayvanlarımız için beldemizde bulunan mama istasyonlarını dolduruyoruz. Onların da kışa hazır olmalarını sağlıyoruz” dedi.


Belediyenin çalışmalarından memnun olan vatandaşlar da teşekkür etti. Vatandaşlardan Mehmet Yıldız, “Belediyemiz çok güzel hizmetler yapıyor. Kış aylarında adeta ayaklarımıza çamur değmeyecek. Yollarımız çok güzel oldu. Sokak hayvanlarına da sahip çıkıyorlar. Allah razı olsun” diye konuştu.


Belediye ayrıca yeşil alanlarda mevsimlik bakım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor. Yeni başlayan eğitim-öğretim yılı dolayısıyla okulları ilaçlıyor, bahçe düzenlemelerini yapıyor.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.