Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kaytazdere’de cumhuriyet konseri

Kaytazdere beldesinde cumhuriyetin 100. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilecek konserde kelimenin tam anlamıyla sanat dolu bir gece yaşanacak

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Kaytazdere’de cumhuriyet konseri

Kaytazdere Belediyesi Kültür ve Sanat Derneği, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Konseri düzenliyor. Konuk sanatçı Hande Aydınlık’ın solo performansıyla renklenecek konser, 29 Ekim Pazar akşamı Kaytazdere Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Konserde, Şef Faruk Ömer Öskan yönetimindeki Kaytazdere Belediyesi Kültür ve Sanat Derneği korosu da sahne alacak. Koro, Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerini geniş bir repertuvarla seslendirecek. Konserin biletleri, Kaytazdere Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nden temin edilebilecek.

Kaytazdere Belediye Başkan Vekili Korhan Tan, konserle ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, değerli sanatçılarımızın katılımıyla unutulmaz bir gece yaşatacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu konsere davet ediyoruz” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.