Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kadıköy’de yeni imar yolları açılmaya devam ediyor

Kadıköy Belediyesi belde içerisindeki faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Bununla birlikte Kadıköy Belediyesi hizmetlerini kesintisiz olarak devam ettiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 13:14
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Kadıköy’de yeni imar yolları açılmaya devam ediyor

Belde genelinde çalışmalarına hızla devam eden Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım ve bakım-onarım çalışmalarını, periyodik olarak beldenin tüm mahallelerinde aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kadıköy Belediyesi tarafından belde genelinde yeni imar yolları açılmaya ve açılan yolların yol düzenleme faaliyetlerine devam ediliyor.

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında mevcut imar planında var olan ancak açılmamış yollar tek tek açılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. Yapılan faaliyetleri yerinde takip eden Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, bu amaçla yapılan yeni imar yol çalışmalarını teknik ekip ile birlikte inceledi. Başkan Şahin, çalışmalar için, “Kadıköy beldemize yönelik her türlü faaliyet aksatılmadan gerçekleştirilecektir” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.