Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kadıköy Belediyesi’ne Araç Filosunun Yeni Üyesi; Yol Süpürme Aracı ve Binek Araç kazandırıldı

Kadıköy Belediyesi araç filosuna bir yol süpürme aracı ve binek araç daha ekleyip, araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü kapsamında kullanılmak üzere yol süpürme aracı ile binek aracı Kadıköy Belediyesi’nin araç filosuna kazandırdı. Kadıköy Belediyesi, bünyesine yeni bir yol süpürme aracı ve binek araç kazandırarak araç parkını daha da güçlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 02:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 02:18
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Kadıköy Belediyesi’ne Araç Filosunun Yeni Üyesi; Yol Süpürme Aracı ve Binek Araç kazandırıldı

Kadıköy Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişleterek gücüne güç katmaya devam ediyor. Pırıl pırıl ve daha temiz bir Kadıköy için çalışan Kadıköy Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak amacıyla yol süpürme aracı ve binek aracını filoya dahil etti.

Her geçen gün araç sayısını ve beldeye hizmet kalitesini artırdıklarını dile getiren Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, “Araç filomuz bizim için çok kıymetli. Beldemizin her köşesini daha temiz ve yaşanabilir kılmak adına bu yeni eklememizle gurur duyuyoruz. Kadıköy Belediyesi olarak, araçlarımızla güçlenmeye, filomuzu ise gençleştirmeye devam etmekle birlikte, beldemizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek için çalışmaktayız. Beldemize hayırlı olsun ” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.