Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Özel İdaresi’nden köy yollarına bakım

Yalova İl Özel İdaresi, köylerdeki bozuk yollarda ve yağmursuyu kanallarında bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Samanlı ve Örencik Köylerinde yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 08:35
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova İl Özel İdaresi’nden köy yollarına bakım

Yalova İl Özel İdaresi, köylerdeki ulaşım ve altyapı sorunlarını çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Samanlı ve Örencik’te bozuk olan yollarda ve yağmursuyu kanallarında bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Çalışmalar, Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz’ın talimatıyla ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Yılmaz, köylerdeki yollarda ve yağmursuyu kanallarında asfalt yama, büz döşeme ve bakım-onarım işlemlerinin yapıldığını söyledi. Yılmaz, “Köylerimizin ulaşım ve altyapı sorunlarını çözmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Samanlı ve Örencik Köylerinde bozuk olan yollarda ve yağmursuyu kanallarında bakım ve onarım çalışmaları yaptık. Ayrıca, tahrip olan köprü ve menfezlerde de gerekli işlemleri yaptık. Bu çalışmalarla köylerimizin ulaşımını kolaylaştırdık, yağmur sularının tahliyesini sağladık, köprü ve menfezlerin güvenliğini artırdık. Çalışmalarımız diğer köylerimizde de devam edecek” dedi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren bu köylerde yaşayan vatandaşlar ise Yalova İl Özel İdaresi’ne teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Yollarımız ve yağmursuyu kanallarımız bozuk olduğu için ulaşım ve altyapı sorunları yaşıyorduk. Yağmur yağdığında yollarımız çamur oluyor, yağmursuyu kanalları taşıyordu. Köprü ve menfezlerimiz de güvensizdi. Yalova İl Özel İdaresi’nin yaptığı çalışmalarla bu sorunlarımız çözüldü. Artık yollarımız ve yağmursuyu kanallarımız daha iyi durumda. Köprü ve menfezlerimiz de güvenli hale geldi. Yalova İl Özel İdaresi’ne ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bize sahip çıktıkları için minnettarız” diye konuştular.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.