Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Esenköy’de yol çalışması

Esenköy Belediyesi kış aylarına girilmeden önce beldedeki bozuk yolların bakım ve onarımdan geçirilmesi için çalışmalara hız verdi. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ise ulaşımın kaliteli ve güvenli bir şekilde sağlanmasını önemsediklerini dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 00:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Esenköy’de yol çalışması

Esenköy Belediyesi, beldeden geçen Nato Yolu mevkiinde bozulan yolu parke taş ile yeniliyor. Belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar ile beldede ulaşımın daha sağlıklı ve rahat bir şekilde sağlanması amaçlanıyor. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, beldede ulaşıma çok önem verdiklerini ve bu çerçevede nerede bozuk yol olsa ekipler tarafından burasının hemen onarılarak sorunun ortadan kaldırıldığını dile getirdi. Temel, “Nato Yolu mevkiindeki yol uzun zamandır vatandaşlarımızın şikâyet ettiği bir konuydu. Biz de bu sorunu çözmek için parke taş serme çalışması başlattık. Bu çalışma ile hem yolumuz daha güzel hem de daha dayanıklı olacak. Kış aylarında yağışlarla birlikte yollardaki bozulmaların önüne geçmiş olacağız” dedi.


Vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Özellikle kış aylarında yağışlarla birlikte yollardaki bozulmaların büyük bir soruna dönüştüğünü dile getiren vatandaşlar kış ayları gelmeden yolların onarılmasının yerinde bir karar olduğuna dikkat çektiler. Çalışmalardan dolayı Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve ekibine de teşekkür eden vatandaşlar ise, “Belediyemiz bize sahip çıkıyor ve hizmet veriyor. Yollarımızın yenilenmesi bizim için çok önemli. Artık daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebileceğiz. Belediyemize ve başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.