Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da minikler itfaiyeci abilerine yardım etti

Yalova’nın Seyrantepe Mahallesi’nde meydana gelen bir yangına müdahale etmek için olay yerine giden Yalova İtfaiyesi, yangını söndürdükten sonra yüzlerde gülümseme oluşturan bir davranışla karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2024 02:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2024 02:25
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da minikler itfaiyeci abilerine yardım etti

Yalova’nın Seyrantepe Mahallesi’nde meydana gelen bir yangına müdahale eden Yalova İtfaiyesi ekipleri, yangını başarılı bir şekilde kontrol altına aldı. Yangın kontrol altına alındıktan sonra, ekipler bir sürprizle karşılaştı: Yangın söndürüldükten sonra, minik bir grup çocuk, itfaiyecilere yardım etmek için hazır bekliyordu. Ekiplerin işlerini daha da kolaylaştıran minikler, hem yardımcı oldular hem de büyük bir enerji ve neşeyle çalışmalara katılarak birlikte soğutma çalışması gerçekleştirdiler. 

İtfaiyeciler, çocukların bu içten yardımlarından büyük memnuniyet duyduklarını ve bu küçük jestlerin moral kaynağı olduğunu ifade ettiler. O anlar, hem itfaiyecilerin hem de çocukların yüzlerinde geniş bir gülümseme oluşturdu. Yangın sonrası, ekipler ve minik yardımcılar birlikte fotoğraf çektirerek bu özel anı ölümsüzleştirdiler.
Olay, mahalle sakinleri arasında büyük takdir toplarken, çocukların topluma hizmet etme konusundaki duyarlılığına dair olumlu bir örnek teşkil etti.

Murat Can Aytemur
 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.