Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Çınarcık’ta engelli vatandaşlara pasta sürprizi

Çınarcık Belediyesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçedeki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onlara pasta ikramı yaptı. Belediye personelleri, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in selamını da ileterek, engelli vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 12:52
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Çınarcık’ta engelli vatandaşlara pasta sürprizi

Çınarcık Belediyesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçede bir etkinlik gerçekleştirdi. Çınarcık Belediyesi personelleri ilçede yaşayan engelli bireyleri evlerinde ziyaret etti. Onlara pasta ikramında da bulunan personeller, sorun ve talepleri öğrendiler. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, engellilerin hayata daha fazla katılmalarını sağlamak adına belediye olarak ellerinden gelen ne varsa yaptıklarını dile getirdi. Soyer, “Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, onlara daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz.

Belediyemiz bünyesinde Engelli Danışma Merkezi kurduk. Engelli vatandaşlarımızın ulaşım, eğitim, sağlık, istihdam gibi ihtiyaçlarını karşılamak için projeler geliştiriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Evlerinde kendilerini ziyaret eden ve pasta ikramında bulunan personellere teşekkür eden engelli vatandaşlar ise, “Belediyemizin bu nazik ziyareti bizi çok mutlu etti. Bize değer verildiğini, unutulmadığımızı hissettik. Belediye Başkanımız Numan Soyer’e ve personellerine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.