Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşvikiye de halı sahasına kavuşuyor

Teşvikiye Belediyesi tarafından yapımına başlanan halı saha tamamlanma aşamasına geldi. Sahanın kısa süre içerisinde hizmete gireceği belirtildi

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 02:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 02:30
Kaynak: Murat Can Aytemur
Teşvikiye de halı sahasına kavuşuyor

Teşvikiye Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan halı saha çalışmaları hızla ilerliyor. Sahanın çatısının kaplanması ve zemininin oluşturulması çalışmalarına başlandı. Belediye ekiplerinin hummalı çalışmalarıyla halı sahanın kısa süre içinde hizmete girmesi hedefleniyor.

Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, ilçenin önemli ihtiyaçlarından birini daha karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Nurten, “İlçemizde bir açık saha bulunuyordu ancak halkımızın halı saha talepleri karşısında bu ihtiyacı karşılamak üzere hemen harekete geçtik. Çalışmalarımız hızla devam ediyor ve sahanın tamamlanmak üzere olduğunu söyleyebilirim. Kısa süre içerisinde sahayı tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.

Vatandaşlar da belediyenin bu hızlı ve etkili çalışmasından son derece memnun olduklarını dile getirdiler. Özellikle halı saha ihtiyacının karşılanması konusundaki taleplerinin geri çevrilmeyip hızla yerine getirilmesinde son derece mutlu olduklarını belirten belde halkı, "Belediye Başkanımız Mustafa Nurten ve ekibine çok teşekkür ederiz. Halı saha ihtiyacımızı hemen karşılamaya başladılar. Bu tür çalışmalar beldemizi daha yaşanabilir hale getiriyor” diye konuştular.

Teşvikiye'de gerçekleşen bu tür projeler, bölgenin sportif faaliyetlerini artırarak gençlerin ve spor meraklılarının kullanımına sunulacak yeni alanlar oluşturuyor. Başkan Nurten, bu tür projelerin devam edeceğini ve ilçeyi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.