Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli'den Yalova'ya yardım eli

Komşu ilimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, önemli bir davranış sergileyerek, Çiftlikköy’de katı atık depolama sahasında çıkan yangına müdahale etmek üzere bir itfaiye aracı göndermişti. Başkan Büyükakın’ın açıklamasına göre son olarak bir dozer ve bir ekskavatör müdahale ekibine destek olmak üzere Yalova’ya gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 01:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 01:07
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kocaeli'den Yalova'ya yardım eli

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Denizçalı köyünde bulunan katı atık depolama sahasında meydana gelen yangın tüm şehri seferber etti. Çok sayıda ekip eş zamanlı müdahaleler ile yangını kontrol altına alabilmek adına mücadele etti. Bölgede Yalova, Altınova, Çiftlikköy, Taşköprü, TASKİB itfaiye ekipleri çalışma yaparken bir yandan da Yalova Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri önlem amacıyla hazır bekledi. Meydana gelen yangın sonrasında komşu ilimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de anlamlı bir davranışta bulunup Yalova’ya yardım eli uzatarak, yangına müdahale etmek üzere bir itfaiye aracı göndermişti. 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yapmış olduğu paylaşımda itfaiye aracından sonra bir dozer ve bir ekskavatörün de müdahale ekibine destek olmak üzere Yalova’ya gönderildiğini belirtti. Büyükakın sözlerinde, ‘’Yalova Çiftlikköy’de katı atık depolama sahasında çıkan yangına müdahale etmek üzere bir itfaiye aracımızı göndermiştik. Şimdi de bir dozer ve bir ekskavatörü daha müdahale ekibine destek olmak üzere yola koyduk. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, ekiplere kolaylıklar diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.