Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamelya ve çardaklar bakım ve onarıma alındı

Subaşı Belediyesi yaz aylarında sıkça kullanılan park ve bahçelerdeki kamelyaları bakım ve onarımdan geçirmeye başladı

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 04:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 04:51
Kaynak: Yalova Hayat
Kamelya ve çardaklar bakım ve onarıma alındı

Yaz aylarına girmeye hazırlandığımız şu günlerde belediyeler de vatandaşların sıkça kullanacakları park ve bahçeleri yaz aylarına hazır hale getirmek için çalışmalara başladılar. Subaşı Belediyesi Denizgören Mahallesi’ndeki park ve bahçelerde yer alan kamelyaları ve çardakları bakım ve onarıma aldı.

Amaçlarının vatandaşların yazın keyfini çıkartabilecekleri noktaları daha rahat kullanılabilir bir duruma getirmek olduğunu ifade eden Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Beldemiz konum itibarı ile Marmara Denizi’ni yukarıdan gören bir lokasyonda. Dolayısıyla özellikle yaz aylarında hem İstanbul ve Kocaeli hem de Marmara Denizi’ni burada izlemek ve zaman geçirmek için belde halkımız dışında birçok vatandaş da parklarımızı kullanıyor. Biz de halkımıza rahat bir ortam oluşturmak adına kamelya ve çardakları bakıma aldık. Kısa süre içerisinde tüm kamelya ve çardakların bakım ve onarımı tamamlanmış olacak” dedi.


Vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan mutlu olduklarını ifade ederek, “Yaz ayları geldiğinde sıcak havalardan bunalıp soluğu parklarda ve bahçelerde alıyoruz. Hele ki geceleri çardaklarda çay içip manzarayı seyretmenin tadına doyulmuyor. Buralardaki çardak ve kamelyalar belediyemiz tarafından bakımdan geçirildi. Artık biz de buralarda oturmaya ve yazın tadını çıkartmaya başlayabiliriz” diye konuştular.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.