Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy yaza hazırlanıyor

Kadıköy Belediyesi, yaz öncesinde gerçekleştirdiği ot biçme, çevre düzenleme ve ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 03:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 03:25
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy yaza hazırlanıyor

Belde’nin farklı noktalarında düzenli şekilde çalışmalar gerçekleştirmeye, hız kesmeden devam eden, Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak; ot biçme, çevre düzenleme ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmalar sayesinde hem yeşil alanların bakımı sağlandı hem de çevre temizliği ön planda tutuldu.

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, yapılan çalışmaların belde sakinlerine daha temiz ve düzenli bir çevre sunmak adına büyük önem taşıdığını belirtirken, ekipler tarafından yapılan açıklamada, ‘’Fen İşleri Müdürlüğü olarak, ot biçme, çevre düzenleme ve ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Kadıköy’ü daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

Belde sakinleri gerçekleştirilen çalışmalar adına memnuniyetlerini belirtti ve Kadıköy Belediyesi’ne teşekkür ederek çalışmaların devamını beklediklerini söyledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.