Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy ''Büyüklerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz'' dedi

Esenköy Belediyesi personelleri, Belediye Başkanı Mehmet Temel’in talimatları üzerine, Belde MHP Kaçep (Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları) ile birlikte beldede yaşayan çınarları ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 02:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 02:53
Kaynak: Murat Can Aytemur
Esenköy ''Büyüklerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz'' dedi

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’in talimatı üzerine, Esenköy Beldesi MHP Kaçep (Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları) üyeleri ve Belediye çalışanları Esenköy’de ikamet eden yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlara hal hatır sorarak sohbet eden MHP Kaçep ve belediye personelleri, aynı zamanda istek ihtiyaç ve talepleri de öğrenerek Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’e ilettiler.

Ziyaretler sonrasında Esenköy Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Böyle bir çalışmayı daha önce Covid-19 döneminde de yapan, Beldemizdeki tüm evleri gezerek istek ihtiyaç ve talepleri Belediye Başkanımız Mehmet Temel’e ulaştıran ve birçok sorunun giderilmesinde yardımcı olan MHP Kaçep üyelerine teşekkürlerimizi sunarız’’ diye belirtti.

Esenköy Belediyesi son olarak bir hatırlatmada bulunarak vatandaşlara duyurdu, ‘’Belediyelerimizdeki listelerimizde eksiklerimiz olabiliyor maalesef. Bu sebeple kapısını çalamadığımız hal hatır soramadığımız büyüklerimiz muhakkak olacaktır. Bizler bunun yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Sizler de Belediyemiz 0226 243 60 21 nolu numaramızı arayarak veya sosyal medya sayfamıza mesaj yollayarak bize ulaşabilir ve davet edebilirsiniz.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.