Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canbay’dan hasta ve bebek ziyareti

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldedeki hastaları ve yeni çocuk sahibi olan çiftleri evlerinde ziyaret etmeyi sürdürüyor. Canbay, halkla içiçe yönetim anlayışını görev süresinin sonuna kadar devam ettireceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2023 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2023 00:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Canbay’dan hasta ve bebek ziyareti

Canbay, belediye çalışmalarından artan tüm zamanını belde halkına ayırıyor. Bu çerçevede beldedeki yaşlıları ve hastaları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, onlarla sohbet ediyor ve taleplerini karşılamaya çalışıyor.

Yeni çocuk sahibi olan çiftlerin evine de konuk olan Canbay, bebekleri severek onlara hediyeler bırakıyor. Canbay, “Beldemizin nüfusu her geçen gün artıyor. Hayata yeni başlayan minik belde sakinlerimizi de unutmuyoruz. Yeni bebek sahibi olan çiftlerimizin evlerine konuk olup onların mutluluklarını paylaşıyoruz” dedi.

Canbay, halktan kopuk bir yönetim biçimini hiçbir zaman benimsemediğini dile getirdi. Canbay, “Biz her zaman halkla içiçe olmayı tercih ediyoruz. İyi gününde de kötü gününde de her zaman halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Vatandaşlar da Belediye Başkanı Turan Canbay’ın kendilerini ziyaretlerinden büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Başkanımız bizimle çok ilgileniyor. Bize destek oluyor, moral veriyor. Böyle bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız” diye konuştular.

M. Tunç Tanrıverdi / Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.