Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yalova’da

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Yalova Memur-Sen İl Temsilcisi Halil İbrahim Özer ve Yalova Büro Memur-Sen Şube Başkanı Durmuş Akçal ile birlikte Yalova Valisi, Cumhuriyet Başsavcısı, Ak Parti İl Başkanı ve çeşitli kurum müdürlerini ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 12:35
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yalova’da

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan Yalova’ya gelerek sendikanın Yalova temsilciliğinde Yalova Memur-Sen İl Temsilcisi Halil İbrahim Özer ve Yalova Büro Memur-Sen Şube Başkanı Durmuş Akçal ile bir araya geldi. Ardından kurum ziyaretleri gerçekleştiren Yazgan ve beraberindekiler, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muharrem Bukan ve Ticaret İl Müdürü Alparslan Tunalı ile görüştü.

Ziyaretlerde Yalova’da sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini dile getiren Yazgan, sendikal mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini ifade etti.

Yazgan, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Yalova’da Memur-Sen ailesi olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. Yalova Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılığı, AK Parti İl Başkanlığı ve çeşitli kurumlarımızla istişare ettik. Yalova’nın ve çalışanların sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaştık. Sendikal mücadelemizi her alanda sürdüreceğimizi vurguladık. Ziyaretlerimizde bize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.