Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele ve Kurt, YAKAB Toplantısına katıldı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, YAKAB Ağustos Ayı Meclis Toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 15:51
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Başkan Yele ve Kurt, YAKAB Toplantısına katıldı

Başkan Yele ve Kurt, YAKAB’ın çok önemli bir sorumluluk üstlendiğini ifade ederek, birliğin yararlı şekilde çalışması için belediyeler olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Yalova Katı Atık Birliği (YAKAB) Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Yalova Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de katılım sağladı. Toplantıda YAKAB’ın çalışmaları, projeler ve birliğe üye belediyelerden görüşler ele alındı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt da toplantıya katılanlar arasında yer aldı. Başkan Yele ve Kurt, YAKAB’ın çok önemli bir sorumluluğu üstlendiğini ifade ederek, birliğin yararlı şekilde çalışması adına belediyeler olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeyi sürdüreceklerini ifade ettiler. Toplantı olağan gündemin görüşülmesi ile sona erdi. Yalova Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda katılımcılar alınan kararların Yalova adına hayırlı olmasını diledi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.