Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim Ergenç YTSO Başkanı Demiryürek ile bir araya geldi

Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 00:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 00:33
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başhekim Ergenç YTSO Başkanı Demiryürek ile bir araya geldi

Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na giderek, Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede, sağlık ve ticaret dünyasının ortak paydaları ele alınarak, Yalova’daki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Başhekim Ergenç, Yalova Devlet Hastanesi’nin sağlık hizmetlerini geliştirmek için sürdürdüğü çalışmaları anlatarak, özellikle sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulması konusunda YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’e bilgilendirmelerde bulundu. Cemil Demiryürek ise, sağlık sektörünün ekonomik kalkınma üzerindeki etkilerine değinerek, sağlık sektörünün şehrin kalkınmasında ve halkın yaşam kalitesinin artırılmasında önemli bir konumda olduğunu belirtti.
Gerçekleştirilen görüşme güncel konular hakkında sohbet ve karşılıklı istişareler ile devam etti. Görüşme sonunda Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç ve YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek hatıra fotoğrafı çekildi. Demiryürek, Başhekim Ergenç’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletirken, Ergenç’te misavirperverliği ve hoş sohbeti adına Demiryürek’e teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.