Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da bugün hava durumu nasıl olacak? 8 Kasım 2023 Yalova Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre günün en yüksek sıcaklığı 22° ve en düşük 18° olması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da bugün hava durumu nasıl olacak? 8 Kasım 2023 Yalova Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, 8 Kasım Çarşamba günü Yalova’da havanın kapalı, sıcaklığın en yüksek 22° ve en düşük 18° olması bekleniyor. Nem oranı 64% civarında seyredecek.

“Gün boyunca kapalı bir hava olacak”

8 Kasım Çarşamba günü Yalova’da kapalı bir hava hakim olacak. Saat 09.00 itibarıyla hava sıcaklığı yükselmeye başlayacak ve sıcaklık kapalı hava ile birlikte 20° olarak ölçülecek. Öğlen saat 12.00’dan sonra gün içerisindeki en yüksek sıcaklığın 22° olması bekleniyor. Yalova’da hafif rüzgarla birlikte gün içerisinde esintiler olacak ve rüzgarın hızı 2.17 KM/S hızında ilerleyecek. MGM’nin verdiği hava raporlarına göre Yalova’da kapalı ve parçalı bulutlu bir hava öngörülüyor. Tüm gün boyunca kapalı ve parçalı bulutlu hava etkisini gösterecek ve nem 64% dolaylarında seyredecek. 8 Kasım Çarşamba günü akşam vaktine doğru hava sıcaklığı 22° dolaylarında görülmeye devam edecek. Akşam saat 18.00 sıralarında hafif esintiyle birlikte parçalı bulutlu bir hava görülecek. 

“Yağış beklenmiyor”

8 Kasım Çarşamba günü Yalova’da tüm gün boyunca rüzgar hafif bir şekilde esecek ve bu rüzgar esintilerle birlikte kendini hissettirecek. Akşam saatlerinde hava sıcaklığı hafif rüzgarla birlikte 20° olarak ölçülecek. Gece saatlerinde Yalova’da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 18° olacak ve hissedilen sıcaklık da 18° olacak. 8 Kasım Çarşamba günü Yalova’da havanın kapalı, sıcaklığın en yüksek 22° ve en düşük 18° olması bekleniyor. Rüzgar 2.17 KM/S hızında, nem oranı 64% civarında, bulut oranının da 90% olması bekleniyor. Yalova’da gün boyunca herhangi bir yağış beklenmiyor. 
M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.