Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Termal’de İlknur Acar ilçe sakinleriyle yakından ilgilenmeye devam ediyor

Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar’ın eşi İlknur Acar ve Termal Belediyesi Halkla İlişkiler personelleri ile birlikte ilçedeki vatandaşlara ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 01:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 01:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Termal’de İlknur Acar ilçe sakinleriyle yakından ilgilenmeye devam ediyor

Yalova Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar’ın eşi İlknur Acar ve Termal Belediyesi Halkla İlişkiler personelleri de ilçedeki vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmeye büyük bir önem veriyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Acar’ın eşi İlknur Acar, Halkla İlişkiler Personeli ile birlikte Gökçedere ve Üvezpınar sakinlerinden Burçin Volkan Güçlü ve Ayşe Yunus Akan çiftine geçmiş olsun ziyaretinde bulunup, Gülhan-Eyüp Pirinç çiftinin oğlu Abdurrahim’e asker ziyaretinde bulundular.

Akabinde Acar ve Halkla İlişkiler Personeli, Murat Aksoy ve Macide Yavuz’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, İlknur-Tamer Kılıç ve Selma-Yusuf Bakan çiftinin oğullarına da asker ziyareti gerçekleştirdiler. Son olarak Termal Belediye Başkanı’nın eşi İlknur Acar ve belediye personelleri, ilçe sakinlerinden Yaşar Aktoprak’ın da halini hatrını sorarak ziyaretlerini tamamladılar. İlçe sakinleri kendilerine ziyarette bulunan İlknur Acar ve belediye personellerine teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.