Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Termal’de gurur günü

Gaziler Günü dolayısıyla Termal ilçesinde tören düzenlendi. Törende Atatürk Anıtına Termal Kaymakamı Faruk Doğru ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar tarafından çelenk sunuldu

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2023 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Termal’de gurur günü

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ilçede düzenlenen Gaziler Günü kutlama programına katıldı. Atatürk Anıtına Termal Kaymakamı Faruk Doğru ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar tarafından çelenk sunulması ile başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Programa Termal İlçe Jandarma Komutanı Çağrı İzci, Termal İlçe Emniyet Amiri Mehmet Hıdır Oktay, AK Parti Termal İlçe Başkanı Çağlar Erdinç, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Gazileri minnetle andı

Hayatları pahasına bu vatanı koruyan gazileri minnetle anan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Gazilik, kutlu ve kutsal değerler uğruna her şeyi göze alan inanmış bir kalbin, irfanla yoğrulmuş bir ruhun tanımıdır. ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz’ diyerek istiklalini ve istikbalini savunmayı sürdürmektedir. Gazilerimiz, temsil ettikleri değerlerin bilinciyle vatan sevgileri ve yazdıkları kahramanlık destanlarıyla da yeni nesillere rehberlik etmektedir. Türk milleti gazi bir millettir; hamuru vatan ve millet sevdasıyla yoğrulmuştur. Bağımsızlığımız güvencedeyse, istikbalimiz de güvencededir.  Tarih kitapları Türk milletinin kahramanlık destanlarıyla doludur” dedi.

Kıbrıs gazisi ziyaret edildi

Ardından Termal’de yaşayan Kıbrıs Gazisi Hasan Akçelik evinde ziyaret edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gazi, Kıbrıs Savaşı ile ilgili anılarını da protokol mensupları ile paylaştı. Gaziye hediyeler de sunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.