Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Termal Belediye Başkanı Acar’dan okul ziyareti

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı Termal’de de start aldı. Bu çerçevede okulları ziyaret eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar öğrenci ve eğitimcilere hayırlı ve başarılı bir yıl dileklerinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2023 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2023 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Termal Belediye Başkanı Acar’dan okul ziyareti

Yalova Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçedeki okulları ziyaret etti. Acar, okul yöneticileri ile görüşerek okulların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Acar, eğitime olan desteklerinin devam edeceğini belirterek, “Eğitim, ülkemizin geleceği için en önemli yatırımdır. Termal Belediyesi olarak eğitime her zaman katkı sağlamaya hazırız” dedi.

Acar, ziyaret ettiği okullarda sınıflara da girerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere eğitimin önemini anlatan Acar, onlara başarılar diledi. Acar, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Eğitiminize önem verin, kendinizi geliştirin, hayallerinizi gerçekleştirin. Bizler sizlere her zaman destek olacağız” diye konuştu.

Acar’ın okul ziyaretleri, öğrenciler ve öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı. Okul yöneticileri, Acar’a eğitime verdiği desteklerden ve kendilerine gösterdiği ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiler.

M. Tunç Tanrıverdi / Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.