Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Termal Belediye Başkanı Acar’dan baklava dopingi

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, 1. Amatör Küme Ali Furkan Özkantar Sezonunda mücadele eden Termal Belediyespor oyuncu ve teknik kadrosunu idmanda ziyaret ederek baklava ikramında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 02:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 02:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Termal Belediye Başkanı Acar’dan baklava dopingi

Termal Belediyespor, 1. Amatör Küme Ali Furkan Özkantar Sezonunda mücadele ediyor. Bu çerçevede Termal’de idmanlarını sürdüren takımı ziyaret eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar oyuncularla ve teknik kadro ile bir araya geldi. Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Termal Belediyesi personeli ve Termal Belediyespor oyuncusu Ali Furkan Özkantar’ı rahmetle anan Acar, lige vefat eden personellerinin adını verdiklerinden dolayı da ASKF’ye teşekkür etti.


Oyunculara baklava da ikram eden Acar, “Bu yıl Ali Furkan Özkantar kardeşimizin adının verildiği 1. Amatör Kümede en iyi şekilde mücadele edeceğinize inanıyorum. Bu anlamda her zaman yanınızdayız. Bugün de sizi ziyaret etmek ve baklava ikramında bulunmak istedik” dedi.


Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Termal Belediyespor oyuncu ve teknik ekibi ise çalışmalar ve hedeflerle ilgili bilgi verdi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.