Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Termalli minikler hem eğlendi hem öğrendi

Termal Belediyesi, ilçedeki ilköğretim okulu 1. sınıf öğrencilerini Kocaeli’ye götürerek Bilim Merkezi, Ters Ev ve Ormanya’yı gezdirdi. Öğrenciler hem eğlendi hem de yeni bilgiler edindiler

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Termalli minikler hem eğlendi hem öğrendi

Termal Belediyesi, ilçedeki minikleri eğitimlerine verdiği destek kadar ders dışı zamanlarda sosyal aktivitelerine de aynı oranda destek sağlamayı sürdürüyor. Bu çerçevede Termal Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonla Termal İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri hafta sonunda Kocaeli’ne götürüldü.

Öğrenciler, Kocaeli’de Bilim Merkezi, Ters Ev ve Ormanya gibi yerleri gezerek hem eğlendi hem de yeni bilgiler öğrendi. Bilim Merkezi’nde deneyler yaparak bilimin eğlenceli yönünü keşfeden öğrenciler, Ters Ev’de ise baş döndürücü bir deneyim yaşadı. Ormanya’da doğayla iç içe bir gün geçiren öğrenciler, hayvanlarla tanışma fırsatı buldu.

Eğitimin sadece akademik bilgilerle sınırlanmaması gerektiğini geleceğin teminatı olan gençleri her alanda geliştirip eğitmeye devam etmek gerektiğini ifade eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ise, “Bu geziyi düzenlememizin amacı, öğrencilerimize farklı yerleri görme ve öğrenme imkanı sağlamaktır. Onların hem eğlenmesini hem de gelişmesini istiyoruz. Bu tür gezilerin onların vizyonunu genişleteceğine inanıyoruz” dedi.
Aileleri ile birlikte Kocaeli’de bilim ve eğlence dolu bir hafta sonu geçiren öğrenciler ise Başkan Acar’a teşekkür ederek, “Bu gezi bize çok güzel anılar bıraktı. Çok eğlendik ve çok şey öğrendik. Bize bu fırsatı veren başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.