Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal’de 5’inci kez Çocuk Şenliği yapıldı

Termal Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Çocuk Şenliğinin 5’incisi bu yıl da rengarenk etkinliklerle gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 08:17
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Termal’de 5’inci kez Çocuk Şenliği yapıldı

Termal 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Parkı’nda gerçekleştirilen şenliğe Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar başta olmak üzere kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çocuklar ve aileler katıldı. Panayır oyunlarında enerjilerini atan minikler, sanat atölyelerinde hem kendilerini hem de çeşitli objeleri boyayarak yaratıcılıklarını test etti.

Varyete ekibinin gösterisini izlerken doyasıya eğlenen çocuklar, halk oyunları ekibinin gösterisiyle kültür şölenine tanık oldu. Belediye tarafından verilen ikramlarla eğlence dolu bir gün için tekrar bir araya gelen ilçe sakinleri, ücretsiz gerçekleştirilen etkinlikte çocuklarla birlikte doyasıya eğlendi.

Termal Belediyesi olarak çocukların mutlu olması ve eğlenmesinin kendileri için çok önemli olduğunu hatırlatan Başkan Acar, “Birbirinden güzel anlara şahitlik ettiğimiz bu güzel şenliğe katılan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.