Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal Belediyespor Kadın Güreş Takımına şampiyonluk yemeği

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Çorum’da düzenlenen Büyük Kadınlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’nda takım halinde şampiyon olan Termal Belediyespor Kadın Güreş Takımına yemek verdi. Acar, güreş takımının Türkiye’nin en iyisi olduğunu söyledi ve uluslararası alanda da başarılar diledi

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2023 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2023 09:18
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Termal Belediyespor Kadın Güreş Takımına şampiyonluk yemeği

Termal Belediyespor Kadın Güreş Takımı, Çorum ilinde yapılan Büyük Kadınlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Takım, hem bireysel hem de takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Takımda yer alan Elif Işkın, Zerda Demir, Şevval Çayır, Tuba Demir, Zozan Akar, Emine Çakmak, Sevim Akbaş, Dilan Tan, Edanur Kanca ve Melisa Sarıtaç, madalyalarını aldı.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, şampiyon güreşçileri onurlandırmak için bir yemek düzenledi. Yemeğe, efsane Dünya Şampiyonu güreşçi Sırrı Acar da katıldı. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, yemekte yaptığı konuşmada, ata sporumuz güreşin gelişimine imkan sağlamak ve bu sporda başarılar elde etmek adına belediye olarak ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini belirtti. Kadın Güreş Takımının Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği performansı öven ve Termal Belediyespor’un takım halinde şampiyon olarak ülkedeki en iyi takım olduğunu bir kez daha ispatladığını söyleyen Acar, bu başarıda emeği geçen sporcu, antrenör ve idarecilerine teşekkür etti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğinin devam edeceğini ifade eden Acar, ayrıca güreşçilere uluslararası arenada da ülkemizin bayrağını dalgalandırmayı sürdüreceklerine olan inancını dile getirdi.

Takımda yer alan sporcular ve takım antrenörleri Yavuz Güvendi, Yasin Akkan ve Takım Yöneticisi H. Selim Acar, yemekte Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Efsane güreşçi Sırrı Acar da, şampiyon güreşçileri kutladı ve tecrübelerini paylaştı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.