Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal Belediyesi, Yaz Futbol Okulunun startını verdi

Termal Belediyespor tarafından her yıl 6-13 yaş arası çocuklar için düzenlenen ‘Yaz Futbol Okulu’ 1 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 02:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 02:15
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Termal Belediyesi, Yaz Futbol Okulunun startını verdi

Termal Belediyesi geleneksel hale getirdiği; Çocuk Şenliği, Yaz Spor Okulu ve Yaz Futbol Okulu ile çocuklara yaz tatilini verimli bir şeklide değerlendirme imkanı sunuyor. Okulların kapanması ve öğrencilerin yaz tatiline başlaması ile birlikte Termal Belediyesi de her yıl düzenlenen yaz futbol okulunun startını verdi.

6 ile 13 yaş arasındaki çocukların ücretsiz olarak eğitim alacağı okulun ilk dersi 1 Temmuz Pazartesi günü saat 18:30'da başlıyor. Futbol okulunda uzman eğitmenler tarafından çocuklara futbol teknik becerilerini kazandırmak amacıyla teorik eğitim ile vuruşlar, kontroller, kalede top tutma, pas, top sürme, şut, çalım, koordinasyon çalışmaları, ısınma hareketleri ve daha birçok konuda eğitim verilecek. Çocukların futbol okulunda hem spor yaparak sağlıklarına katkı sağlayacaklarını hem de sosyalleşeceklerini aktaran Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, tüm çocukları futbol okuluna davet etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.