Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal Belediye Başkanı Sinan Acar: Okulumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum

Yalova’nın Termal İlçesinde yeni eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek olan Üvezpınar İlkokulu Müdürü Fehmi Kaya ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Halit Kılıç, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar’a ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 10:34
Kaynak: Murat Can Aytemur
Termal Belediye Başkanı Sinan Acar: Okulumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum

Yalova'nın Termal İlçesi'nde yeni eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek olan Üvezpınar İlkokulu Müdürü Fehmi Kaya ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Halit Kılıç, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, yeni okulun açılması ve ilçeye kazandırılmasının önemi üzerinde duruldu.

Termal Belediye Başkanı Sinan Acar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Okulumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim kurumlarımızın sayısının artması, ilçemizin eğitim kalitesine katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu. Üvezpınar İlkokulu Müdürü Fehmi Kaya ise, okulun açılışı öncesinde yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi ve ilçe yönetimi ile iş birliği içinde olacaklarını belirtti. İlçe Halk Eğitim Müdürü Halit Kılıç ise, eğitim faaliyetlerinin planlanması ve koordinasyonu konularında belediye ile yapılacak olan iş birliklerinin önemine vurgu yaptı.

Gerçekleştirilen ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ve iş birliği mesajlarının paylaşıldığı samimi bir ortamda gerçekleşti. Termal İlçesi'nin eğitim alanındaki gelişmeleri ve projeleri ile ilgili çalışmaların devam etmesi temenni edildi. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı ile son bulurken Termal Belediye Başkanı Sinan Acar, nazik ziyaretlerinden dolayı Üvezpınar İlkokulu Müdürü Fehmi Kaya ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Halit Kılıç’a teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.