Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon kadınlara madalyalar Başkan Acar’dan

Termal Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi. Şampiyon olan takımların oyuncularına madalyalarını Belediye Başkanı Sinan Acar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 15:58
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Şampiyon kadınlara madalyalar Başkan Acar’dan

Termal Belediyesi, ilçede yaşayan kadınları spora teşvik etmek, sosyalleşmeleri için zemin hazırlamak ve takım halinde eğlenebilmelerini sağlamak amacıyla voleybol turnuvası düzenledi.

Kadınlar kendi takımlarını kurdu

Genç kadınların katıldığı turnuvada kendi takımını kuran kadınlar, Termal Spor Tesislerinde kıyasıya mücadele etti. Kadınların hem eğlendiği hem de kıran kırana mücadele ettiği turnuvanın sonucunda gençlerde ve yetişkinlerde şampiyon olan takımlar belli oldu. Termal Spor Tesislerinde dereceye giren diğer takımlara madalyaları Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar tarafından takdim edildi.

“Tüm kadınlarımıza teşekkür ederiz”

Turnuvamıza katılarak bu eğlenceli organizasyonda emeği geçen tüm kadınlara teşekkür eden Termal Belediye Başkanı Sinan Acar, “Termal Belediyesi olarak ilçemizin kadınlarına yönelik düzenlemiş olduğumuz Voleybol Turnuvamızı tamamladık. Neşeli, eğlenceli ve kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda gençlerde ve yetişkinlerde turnuvayı şampiyon tamamlayan takımlarımızla, dereceye giren diğer takımlarımıza madalyaları takdim edildi. Turnuvamıza katılarak bu eğlenceli organizasyonda emeği geçen tüm kadınlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.