Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziler Günü Termal’de coşkuyla kutlandı

Gaziler Günü Termal ilçesinde düzenlenen coşku dolu törenlerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında Termal Kaymakamı Faruk Doğru ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ilçedeki gazileri evlerinde ziyaret ettiler

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 02:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 15:43
Kaynak: YALOVA HAYAT
Gaziler Günü Termal’de coşkuyla kutlandı

Gaziler Günü dolayısıyla Termal Meydanda tören gerçekleştirildi. Törene Termal Kaymakamı Faruk Doğru, Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ilçe protokolü, gaziler ve vatandaşlar da katıldı. Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması sonrasında saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Meydandaki törenin ardından ilçede yaşayan gaziler ziyaret edildi.

Gazilerin evlerine konuk olan  Termal Kaymakamı Faruk Doğru ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar onlarla uzun uzun sohbet etti.
Ziyaretlerde konuşan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, şehit ve gazilerin vatan için yaptıkları fedakarlıklardan övgü ile bahsetti.

Bugün bu coğrafyada ve vatan toprakları üzerinde güven içerisinde yaşamanın o fedakarlıklara borçlu olunduğunu bir kez daha hatırlatan Acar, “Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiş; gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletimizin daima büyük zaferlere ulaşmasını, hür ve müstakil yaşamasını sağlamıştır. Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır” dedi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.