Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Sinan Acar, Öğretmenler Günü programına katıldı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Termal ilçesinde de coşku dolu etkinliklerle kutlandı. Kutlama programına katılan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 11:38
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Sinan Acar, Öğretmenler Günü programına katıldı

Öğretmenler Günü dolayısıyla Termal’deki ilk tören Termal Meydan’da gerçekleşti. Termal İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özel tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması sonrasında saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Kutlama Akköy İlkokulu ve Ortaokulu’nda devam etti.

Buradaki programa ise Termal Kaymakamı Faruk Doğru, Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, AK Parti Termal İlçe Başkanı Çağlar Erdinç ile ilçe protokolü, öğretmen, öğrenciler katıldı. Kutlama programında öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler beğeni topladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ise ödüllerini Termal Kaymakamı Faruk Doğru ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar takdim etti.


Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna vurgu yapan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Dünyanın en kutsal ve onurlu mesleklerinden biri olan öğretmenlik; emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörünün en yüksek manada sergilendiği ulvi bir görevdir. Bu onurlu ve kutsal mesleği yapan öğretmenler, cehaletle savaşın en keskin kılıcıdır. Öğretmenlerimiz; ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır. Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.